Cliëntervaringen


 

Bij me komt een meisje van 16 jaar. Ze voelt zich altijd alleen en een buitenstaander, heeft weinig vrienden/vriendinnen en praat niet gemakkelijk in een groep.Omdat ze bereid is haar proces aan te gaan, kunnen we op een diep niveau haar klacht onderzoeken.

In een vorig leven woont ze in een kleine gemeenschap. Ze haalt in haar jeugd veel streken uit waardoor de mensen haar uiteindelijk helemaal links laten liggen. Het gevolg is dat ze een buitenstaander wordt. Ze kan hierdoor moeilijk werk vinden en blijft haar hele leven arm en alleen. Uiteindelijk wil ze niet meer leven en sterft ze eenzaam.

Door het herbeleven van dit leven wordt duidelijk waar haar gevoels vandaan komen. Tevens ontstaat hierdoor (op onderbewust niveau) het inzicht dat deze eenzaamheid bij een oud leven hoort en dat het nu losgelaten kan worden. Sinds deze sessie is haar gevoel alleen te zijn verdwenen. Ook voelt ze zich veel beter thuis in een groep en durft ze daarin, tot haar eigen verbazing, goed haar mond open te doen. De mooiste bevestiging dat haar alleen zijn achter haar ligt, is als ze ca. 6 weken na deze sessie verkering krijgt.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dank Peter, voor je bijdrage. Je begrip, je inzicht, medeleven, jouw kunst van het genieten, je geduld, ruimte en vertrouwen.

Marieke Krista

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Graag wil ik laten weten dat de hypnotherapie zijn werk heeft gedaan! Het is heerlijk om weer een gezonde relatie met eten te hebben. Ik heb nog steeds veel honger, maar eet dan gezond voedsel. Het overmatige snoepen is weg.
Ik vond de sessie een bijzondere en liefdevolle ervaring. Bedankt dat je mijn gids hebt willen zijn.

Monique

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De laatste 7 jaar volg ik cursussen intuïtieve ontwikkeling, aura-healing en aura-reading. Tijdens dit proces van persoonlijke ontwikkeling groei je soms als kool en soms kom je vast te zitten. Ik had Peter al eerder leren kennen en nu ik vast zat wilde ik bij hem een afspraak maken. Alleen hem bellen was al spannend, ik kreeg het er een beetje warm van. Op de dag dat ik mijn eerste afspraak had was ik stiknerveus, Peter stelde mij gelukkig snel gerust.

Ik zag mijn probleem echt als een monster en de gedachte dat ik ermee geconfronteerd zou worden maakte mij bloednerveus.
Maar ik wilde er ook niet mee blijven lopen dus ben ik het
aangegaan, hoe bang ik ook was. Het
idee dat ik daar bij Peter niet alleen in zou staan was erg bevrijdend. Tijdens sessies was het vooral de stem van

Peter die mij de weg wees in deze grote duisternis.

De eerste keer deden we een simpele oefening waarbij ik een soort ontmoeting had met mezelf. Daarna voelde ik me als een vogel die uit zijn kooitje ontsnapte. Zo'n gevoel van vrijheid! Was ik hier nou zo bang voor?
Nu ben ik klaar en ik weet dat ik mezelf heb bevrijd van een monster dat mijn leven regeerde. Ik heb geleerd om hulp te vragen, te ontvangen en weer terug te geven. Peter zei tegen mij: "Lia, je hebt het werk zélf gedaan". Maar als hij me de weg niet had gewezen in mijn duisternis, dan weet ik zeker dat ik nu nog steeds zou lopen zoeken in het donker. 

Men zegt wel eens "je krijgt wat je toekomt" en wat mij betreft is dat echt waar.
Ik ben
dankbaar dat mij dit heeft
mogen overkomen en dat ik dit mezelf heb durven geven.

Ik ben je dankbaar dat je mijn stem was op het pad naar het licht.

Dank je wel Peter.

Lia

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Als aankomend hypnotherapeut barstte ik nog wel eens in huilen uit of werd heel kwaad, vol vooroordelen... De docenten raadden mij aan om in therapie te gaan en mij werd Peter Koolhaas aanbevolen.

Ik ga niet bij iedereen zomaar mijn hart luchten maar bij Peter voelde ik mij direct gerespecteerd en daardoor op mijn gemak. Hij heeft mij geleerd opgekropte emoties (kwaadheid en verdriet) alsnog los te kunnen laten. Dat heeft mij inzicht gegeven in mijn leven.

Daardoor voel ik me een stuk lichter en heb meer zelfvertrouwen.

Dank je wel Peter!!