Prijzen en afspraken

 

Het tarief bedraagt € 100,- per sessie.
Voor kinderen t/m 15 jaar is het € 50,- per afspraak.

Afwijken van deze tarieven slechts in uitzonderlijke gevallen en alleen na overleg.

De eerste afspraak bestaat uit een intakegesprek en neemt meestal uur in beslag. De sessies erna duren ongeveer 1 tot 1½ uur. Afspraken met kinderen duren meestal korter.

Afspraken verzetten is mogelijk tot 24 uur van tevoren. Wordt een afspraak binnen deze termijn afgezegd dan breng ik € 50,- in rekening en bij afspraken met kinderen € 25,-.

 

Vergoeding verzekering

De meeste zorgverzekeraars vergoeden hypnotherapie uit de aanvullende verzekering. Voor een overzicht van deze verzekeraars verwijs ik naar de site van de zorgwijzer. Of neem voor informatie over de vergoeding contact op met de eigen zorgverzekeraar.

Mijn licentienummer bij de NBVH is 07104.
Bij de RBCZ is dit nummer 403449R.
KVK 30231936.

 

                           

 

Kwaliteitswaarborging

Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging Voor Hypnotherapeuten (NBVH) en aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondsheidszorg (SCAG).
Uiteraard zal ik er alles aan doen om u op een goede en respectvolle manier te begeleiden. Toch kan het voorkomen dat u ergens ontevreden over bent, het is mooi als u dit met mij bespreekt. Lukt dat niet, dan kunt u zich wenden tot de NBVH en de SCAG.