Wie ben ik?

 

Na het afronden van mijn studie aan de technische universiteit van Delft, heb ik een aantal jaren als technische projectleider in het bedrijfsleven gewerkt. 

Op een gegeven moment merkte ik dat dit werk mij niet meer genoeg voldoening gaf. Wat ik wel graag wilde was op op een persoonlijke manier met mensen werken, liefst op een dieper niveau.

Ik heb toen gekozen voor mijn eigen (ontwikkelings)weg en heb deze baan achter me gelaten. Eerst ben ik cursussen intuïtieve ontwikkeling gaan volgen en later ook aurahealing. Hierdoor ben ik veel beter in contact gekomen met wat er in mijn hart en mijn onderbewuste leeft. Ook heeft het mij veel geleerd over mijn (hoog)gevoeligheid en hoe ik daar het beste mee om kan gaan.

Door vervolgens ook echt mijn hart te volgen en iets te zoeken waarbij ik op een diep niveau contact met mensen kan hebben, kwam ik uit bij de hypnotherapie. Tijdens de intensieve opleiding hypnotherapie bij Trance-Art heb ik veel respect gekregen voor de kracht van hypnose.

Wat ik geleerd heb in mijn praktijk is dat elk gedrag, hoe vreemd soms in de ogen van de buitenwereld, een goede reden heeft. Ik vind het fascinerend om te ontdekken wat maakt dat iemand doet zoals hij doet. Het is elke keer weer een interessante reis samen met mijn cliënt, om het antwoord op deze vraag te vinden.

De begeleiding van mijn cliënt bij hun persoonlijk proces, geeft mij zeer veel voldoening.

Naast de werkzaamheden in mijn eigen praktijk geef ik coaching, trainingen en werk ik in deeltijd in het bedrijfsleven.

 

 

> Wie stilstaat bij zijn groei, staat niet stil maar groeit. <